Product Safety Specialist

Fulltime, locatie Goes

Product Safety Specialist

Veilig gebruik en opslag van onze producten heeft voor jou de hoogste prioriteit. Hier zet jij je dan ook voor de volle 100% in! Jij zorgt dat de informatie op het label en MSDS van onze producten voldoet aan de juiste veiligheidswetgeving. Je zorgt dat je op de hoogte blijft van relevante wetgeving. Klanten, collega’s en overheidsinstanties kunnen op jouw expertise rekenen. Ben jij er klaar voor om bij ons als Product Safety Specialist aan de slag te gaan? 

 

Wat ga je doen? 

Van papier en karton tot leer, stof en hout; van beton en porselein tot metaal en kunststof, er is vrijwel niets dat niet kan worden gelijmd met de producten van Bolton Adhesives. Als Product Safety Specialist, zorg jij er voor dat de informatie op het label van onze producten en het MSDS (Material Safety Data Sheet) voldoet aan de juiste veiligheidswetgeving.  Door overleg met collega’s uit de branche en het raadplegen van juiste informatiebronnen, blijf je op de hoogte van relevante wetgeving. Wijzigingen communiceer je op tijd door, zodat ook je collega’s van R&D, Marketing & Sales weten waar ze rekening mee moeten houden bij de promotie en het labelen van het product. Ook andere collega’s, klanten en overheidsinstanties kunnen een beroep doen op jouw expertise. Jij zoekt graag antwoorden op die vragen en zorgt dat je antwoord 100% klopt. Het verwerken van bestaande en nieuwe producten volgens het GHS (Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals),kent voor jou geen geheimen.

 

Wat verwachten we van jou?

• HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur richting Chemie of MER 

• Relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen de chemische of voedingsmiddelenindustrie

• Kennis en ervaring met GHS 

• Je neemt initiatief, communiceert duidelijk en zet graag jouw expertise in

 

Wat bieden we jou?

• Een uitdagende en afwisselende baan in een snel groeiende internationale organisatie

• Een fulltime baan (39 uur) met de mogelijkheid om thuis te werken

• Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld 8,33%, reiskostenvergoeding, korting op jouw collectieve zorgverzekering, een goede pensioenvoorziening etc.

• Fijne collega’s, die graag met je samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een leuk team.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je solliciteren?

Wil je graag meer weten over deze leuke vacature? Dan kun je contact opnemen met Elianne Totté (HR Business Partner), via 06 38403498. Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 1 Februari 2021 door je cv en motivatie te sturen.

Contact

Elianne Totté
Bolton Adhesives
Dr. A.F. Philipsstraat 9
4462 EW Goes
The Netherlands
Email: etotte@boltonadhesives.com 

Tel. 06 - 38403498

*/-->