Rayon Manager

Voor ons Sales Team in de Professional Business markt in de Benelux zoeken we een commercieel talent voor Zuid-Nederland:

Rayon Manager

De functie:

Rayon Manager bij een sterk internationaal A-merk.

Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop van hoogwaardige professionele producten van het merk Griffon.

Het assortiment bestaat uit sterke en innovatieve producten op het gebied van lijmen, monteren, afdichten en beschermen.

De kern van je werk betreft de samenwerking en ontwikkeling van bestaande relaties in de professionele markten. Voorbeelden zijn groothandels in bouwmaterialen, installatie, sanitair en industrie. Daarnaast begeleid je ook nieuwe relaties, eindgebruikers en projecten.

Je bent de ambassadeur en het aanspreekpunt in de regio. Je hebt veel zelfstandigheid en werkt in een hecht team in het veld en regelt je eigen agenda. Je wordt onderdeel van hoogwaardige R&D en technische hoogstandjes en toepassingen.

En komt daarbij diverse soorten beslissers tegen: van projectmanagers tot bedrijfsleiders, bouwvakkers en gedreven distributie-partners. 

Jij vertegenwoordigt een gewaardeerd partner in business. Eén die onmisbare producten combineert met sterke merken en geweldige campagnes.

Klinkt als een easy job voor een goede sales professional? Niet helemaal. Want het product en het bedrijf zijn bijzonder en dat moet jij ook zijn.

We zoeken een gedreven relatiemanager die een stapje extra zet. Je bent leergierig, een zelfstarter en een pittige teamspeler. Je werkt graag samen met andere rayons, om ervaring op te doen, best practices te delen en successen te vieren.

Past je dit? Dan hebben wij dé salesfunctie voor jou. Een functie met (indien gewenst) goede doorgroeimogelijkheden, bij een bijzonder professionele en tevens mensgerichte organisatie. 

Een organisatie die een waardevolle bijdrage gaat leveren aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor Zuid Nederland en o.a. de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Functie-eisen:

  • HBO werk- & denkniveau
  • Commercieel met technische affiniteit
  • Klant-, markt- en resultaatgericht
  • Gestructureerd en accuraat
  • Ervaring in de professionele bouw, installatie (handel/distributie) is een pré
  • Sterk in het leggen van contacten en het onderhouden van relaties
  • Business driven, enthousiast, inspirerend, work hard & play hard
  • Wonend in je regio
  • Goede beheersing Nederlands en Engels 

Contact

Ilona van Maanen
Bolton Adhesives
Adriaan Volker Huis, 14th floor 
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam
Email: ivanmaanen@boltonadhesives.com
Tel. +31 648 45 28 79 

*/-->